Fyraftenskoncert med Sankt Annæ Pigekor

Dato Fredag d. 14. juni 2019, kl. 17:00
Malmøgade 14, 2100 København, Danmark
Sankt Annæ Pigekor

Igen gæster pigerne fra Sankt Annæ Esajas Kirke lige inden deres afrejse til den internationale Anton Bruckner korkonkurrence og festivalen i Linz i Østrig.

Koret har deltaget de sidste to gange og fået fornemme guldplaceringer begge gange. Sankt Annæ Pigekor skal konkurrere i en kategori for lige stemmer op til 19 år. De 14-15-årige sangere vil altså kunne måle sig med ældre sangere end dem selv. Desuden skal de konkurrere i kategorien Sacred Music, hvor der ikke er nogen aldersbegrænsninger.

I år har pigerne endnu en stor koncert inden konkurrencen. I samarbejde med Kulturgemeinde Bad Berleburg og H.K.H. Prinsesse Benedikte, optræder Sankt Annæ Pigekor på Schloss Berleburg ved en koncert den 18. juni 2019, hvor H.K.H. Prinsesse Benedikte vil være til stede.

Vi ønsker pigerne god fornøjelse samt held og lykke på deres tur.

Værker af bl. a. Britten, Holten, Esenvald, Schubert og Gjeilo

Dirigent Anne-Marie Granau