Begivenheden har allerede fundet sted.

Kulturnatten i Esajas Kirke

Dato Fredag d. 11. oktober 2019, Kl. 18:00 til kl. 23:55
Malmøgade 14, 2100 København, Danmark

I lighed med resten af hovedstaden slår Esajas Kirke dørene op på Kulturnatten den 11. oktober.

Kl. 18: Introduktion til Søren Kierkegaard. Sognepræst Pia Søltoft holder en kort, almen introduktion til den store teolog og tænker. Varighed ca. 45 minutter.

Kl. 20: Joakim Skovgaard som kirkekunstner. Sognepræst Michael Hemmingsen introducerer til Esajas Kirkes alterbillede af Joakim Skovgaard.

Kl. 21 og 23: Toner til eftertanke. Minikoncert med gambe og cembalo. Varighed ca. 20 minutter Den blide gambe og det sprøde cembalo leverer toner til en rolig aftenstund. Mogens Rasmussen, gambe. Angela Wertenbach, cembalo.

Oplev også Joakim Skovgaards alterbillede i aftenbelysning, nyd det stemningsfulde rum, få en kop kirkekaffe og en uformel snak med kirkens frivillige og personale.

Ophavsret: