Begivenheden har allerede fundet sted.

Liedkoncert

Liedkoncert

Søndag d. 22. september 2019, kl. 16:00
Malmøgade 14, 2100 København, Danmark
Jonathan von Schwanenflügel, tenor og Fida Jamila Issa, klaver
Fri entré!​
© ved ikke

Hjertelig velkommen koncert med kirkens tenor, Jonathan von Schwanenflügel og pianisten Fida Jamila Issa.

Publikum i Esajas Kirke kender Jonathan blandt andet fra et par meget underholdende koncerter med arier fra opera og operette. Schwanenflügel er lige hjemvendt fra et intensivt operakursus i Berlin på en måned, hvor han havde sin internationtale debut som operasanger.

I denne koncert viser han en anden side af sin kunnen med Robert Schumanns store Liedercyklus "Dichterliebe" Duoen indspillede Dichterliebe allerede for tre år siden, mens de endnu var konservatoriestuderende i Odense.

Denne berømte Liedcyklus bliver suppleret med en halvtimes operaprogram, hvor Jonathan vil synge arier fra hans operafavoritter.

Koncerten varer en time, og der er gratis entré.

-Vel mødt.