AFLYST! Helligtrekongers koncert

AFLYST! Helligtrekongers koncert

Dato Søndag d. 31. januar 2021, kl. 16:00
AFLYST!  Helligtrekongers koncert

Der venter publikum en festlig, medrivende og spændende koncert, når basbaryton Albin Ahl fører os gennem nytår og Helligtrekonger på musikalsk vis. Mange kunstnere har været inspireret af netop de to højtider og her bydes på et bredt udvalg.

Helligtrekonger er fortællingen om kongernes vandring i bælgravende mørke over marker, kun med en stjerne som hjælp. Det er mødet med den nyfødte Jesus i stalden samt hans nybagte forældre. Udlægningen af den historie spænder fra at være humoristisk, uhyggelig, varm og festlig, alt efter hvem der har fortalt den medrivende historie og sat den i musik.

Nytår har vi netop overstået – det er en festlig begivenhed, men også med en tilbageskuen og forsæt til det nye år – alt det man skal holde op med - eller netop gøre! En enkelt afstikker til jul er der også.

Undervejs bliver musikken præsenteret – lidt om baggrund, tekstudlægning, musikalske virkemidler etc., hvor publikum nænsomt føres gennem programmet – alt sammen med et glimt i øjet gennem fængende anekdoter. Der venter publikum en god og helstøbt oplevelse, med bl.a. værker af G. Mahler, R. Strauss, H. Wolf, Th. Dubois.

Esben Gade, der til daglig beklæder embedet som organist ved Taastrup Nykirke, akkompagnerer basbaryton Albin Ahl på orgel og klaver samt spiller solo stykker.