Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Søndag d. 9. maj 2021, kl. 16:00
Albin Ahl, basbaryton og Esben Gade, klaver og orgel
AFLYST! Koncert med Albin Ahl, basbaryton og Esben Gade, klaver og orgel

Der venter publikum en festlig, medrivende og spændende koncert, når basbaryton Albin Ahl fører os gennem forår, kirkelige højtider og meget andet på musikalsk vis.

Koncerten var egentlig annonceret som en Nytår og Helligtrekongers koncert og det kan ikke udelukkes, at der bliver en afstikker til dem også.

Undervejs bliver musikken præsenteret – lidt om baggrund, tekstudlægning, musikalske virkemidler etc., hvor publikum nænsomt føres gennem programmet – alt sammen med et glimt i øjet gennem fængende anekdoter. Der venter publikum en god og helstøbt oplevelse, med bl.a. værker af G. Mahler, R. Strauss, R. Schumann, H. Wolf.

Esben Gade, der til daglig beklæder embedet som organist ved Taastrup Nykirke, akkompagnerer på orgel og klaver samt spiller solo.